نرم افزارقیاس
تهران خیابان وزرا(خالد اسلامبولی) - خیابان چهاردهم - خیابان هشتم - پلاک 34
free
اگر شما با تکنولوژی ابر آشنا نیستید، اولین سوال شما این است که " محاسبات ابری" چیست؟ محاسبات ابری یک روش جدید برای ارائه منابع محاسباتی برای اجرای وب سایت ها یا برنامه های کاربردی نرم افزاری است. هر چیزی که در ابر مرتفع یا میزبانی شده است، چیزی است که از طریق سایت ذخیره می شود یا به آن بواسطه اینترنت دسترسی پیدا می کند. رایانش ابری پلتفرمی است که نرم افزار و داده را به صورت آنلاین در هر کجا و هر زمان و از هر دستگاه قابل دسترسی باشد. دیگر شما تنها به هارد دیسک شخصی خود وابسته نیستید.
محاسبات ابر به عنوان فرآیند استفاده از یک شبکه از سرورهای راه دور، میزبانی شده از طریق اینترنت، برای ذخیره، مدیریت و پردازش داده ها، به جای میزبانی آن به صورت محلی، توصیف می شود. اساسا، محاسبات ابری از زیرساخت و سخت افزار شخص دیگری استفاده می کند و میزان سرمایه گذاری های سرمایه ای را که کسب و کار شما نیاز دارد، کاهش می دهد.
آیا شما می خواهید کسب و کار خود را با کار سریع تر و دقیق تر پیش ببرید؟ این کاملا عاقلانه است که در نرم افزار حسابداری ابری سرمایه گذاری کنید. با انتقال حسابداری خود به سامانه ابری، شما می توانید دسترسی آسان به اطلاعات مالی و ظرفیت برای کار با تیم خود داشته باشید. استفاده از نرم افزار حسابداری معمولی که در سامانه ابری نیست می تواند یک کار خسته کننده باشد. اما سامانه ابری، می تواند نیاز شما به وقت و تلاش با ارزش شما برای امور حسابداری را برآورده کند.
نرم افزار و داده به روز نیستند. این نرم افزار تنها بر روی یک کامپیوتر کار می کند و داده ها از یک مکان به مکان دیگر منتقل می شوند، مانند دیسک USB استفاده می شود. این قابل اعتماد و یا امن نیست. دسترسی کاربر فقط برای یک نفر است. سایر افراد مهم نمی توانند به اطلاعات مشتریان یا امور مالی دسترسی پیدا کنند. پشتیبان گیری از اطلاعات، پیچیده و پرهزینه است. پشتیبانی مشتریان آهسته و گران است.
شما می توانید از طریق سامانه ابری از هر دستگاه با اتصال اینترنتی استفاده کنید. حسابداری آنلاین، صاحبان کسب و کار را به حسابداران و اطلاعات مالی خود متصل می کند. این نرم افزار می تواند با یک سیستم کامل افزودنی ها ادغام شود. استفاده آسان، مقرون به صرفه و مقیاس پذیر است. در مورد سامانه ابری، نیاز به نصب و اجرای برنامه ها بر روی رایانه های دسکتاپ وجود ندارد. و شما فقط باید یک اشتراک ماهانه برای نرم افزار آنلاین پرداخت کنید.
● عدم نیاز به نصب و راه اندازی
از آنجا که اطلاعات حسابداری در سامانه ابری ذخیره می شود، می توان از هر نقطه به آن دسترسی پیدا کرد یا آن را به روز کرد. اعضای تیم می توانند با یکدیگر همکاری کنند، حتی در مکان های جغرافیایی مختلف. این قطعا مفید است، هنگامی که یک مدیر نیاز به بررسی در یک صورتحساب دارد یا نماینده فروش می خواهد برای اضافه کردن رسید به پایگاه داده مراجعه کند به راحتی به آنها دسترسی خواهد داشت.
● داده های متمرکز شده
شما تنها یک فایل داده (دیتابیس یا پایگاه داده) دارید. در نرم افزار حسابداری سنتی، نیاز به فایل های چندگانه وجود دارد، اما در مورد سامانه ابری، پایگاه داده متمرکز وجود دارد.
● به اشتراک گذاری امن و آسان
نرم افزار سامانه ابری اجازه می دهد با تمام کاربران خود از حسابدار تا مدیر ، داده ها را به اشتراک بگذارید. برای ارسال اطلاعات به صورت آسان و ایمن، نیازی به ارسال ایمیل های جداگانه یا تبادل USB نیستید.
● پشتیبان گیری خودکار
فضای ابری هرگز شما را مجبور به ایجاد فایل پشتیبان برای فایل های حاوی داده های مهم نمی کند. این یک نیاز در گذشته بود. اما در سامانه ابری بصورت خودکار از تمامی اطلاعات مالی شما پشتیبان گیری می شود.
● کاهش هزینه های IT
با انتقال امور حسابداری به حسابداری ابری ممکن است هزینه مدیریت و نگهداری سیستم های IT خود را کاهش دهید. به جای خرید سیستم های گران قیمت و تجهیزات برای کسب و کارتان، می توانید هزینه های خود را با استفاده از منابع ارائه دهنده سرویس ابری کاهش دهید. شما ممکن است بتوانید هزینه های عملیاتی خود را کاهش دهید زیرا هزینه ارتقاء سیستم، سخت افزار و نرم افزار جدید ممکن است در قرارداد شما گنجانده شود، شما دیگر نیازی به پرداخت دستمزد برای کارکنان متخصص ندارید. هزینه های مصرف انرژی شما ممکن است کاهش یابد و تداوم زمان کمتری وجود دارد.
● مقیاس پذیری
کسب و کار شما می تواند به سرعت و با توجه به وضعیت خود، عملیات و ذخیره سازی خود را افزایش داده یا کاهش دهد، به طوری که انعطاف پذیری، به تغییر نیازهای شما بستگی دارد. به جای خرید و نصب ارتقاء های گرانشی خودتان، ارائه دهنده سرویس ابری می تواند برای شما این کار را انجام دهد. با استفاده از سامانه ابری وقت خود را آزاد می کنید تا بتوانید وقت بیشتری را صرف کسب و کارتان کنبد.
● تداوم کسب و کار
حفاظت از اطلاعات و سیستم های شما بخش مهمی از برنامه ریزی تداوم کسب و کار است. این که آیا شما یک فاجعه طبیعی، خرابی برق یا دیگر بحران ها را تجربه می کنید، داشتن داده های ذخیره شده در سامانه ابری اطلاعات شما را تضمین می کند که آنها در یک مکان امن محافظت می شوند. دسترسی سریع به اطلاعات، به سرعت به شما اجازه می دهد تا به طور معمول تجارت کنید همراه با حداقل رساندن خرابی و از دست دادن بهره وری.
● به بروز رسانی های خودکار
به بروز رسانی های خودکار برای نیازهای IT شما، ممکن است در هزینه خدمات شما گنجانده شود. بسته به ارائه دهنده سرویس ابری، سیستم شما به طور مرتب با آخرین تکنولوژی به روز می شود. این می تواند شامل نسخه های به روز از نرم افزار، و همچنین ارتقاء سرور و پردازش قدرت کامپیوتر باشد.
آیا همین که از طریق اینترنت با نرم افزار حسابداری کار کنیم. آن نرم افزار ابری است؟
یک برنامه تحت وب، برنامه ای است که از طریق شبکه ای از ارتباطات HTTP در دسترس قرار می گیرد. برنامه های تحت وب عموما از طریق مرورگرها اجرا می شوند. در واقع برنامه های تحت وب نسل بعدی برنامه های کلاینت-سرور هستند که در آن کلاینت ها از طریق مرورگر و با HTTP با سرور ارتباط برقرار می کنند. بنابراین یک برنامه تحت وب الزاما روی اینترنت اجرا نمی شود و ممکن است روی شبکه داخلی یک شرکت اجرا شود.
با این توضیحات مفهوم نرم افزار حسابداری تحت وب روشن تر می شود. نرم افزار حسابداری تحت وب یک نرم افزار است که روی سرور یک شبکه اجرا می شود و از طریق HTTP و مرورگر با کاربران ارتباط برقرار می کند. درست است که این شبکه می تواند شبکه اینترنت باشد و کاربران هم می توانند در هر نقطه ای از دنیا با نرم افزار حسابداری تحت وب کار کنند ولی اگر طراحان نرم افزار از ابتدا فرض را بر این گذاشته باشند که این نرم افزار در شبکه داخلی اجرا می شود. قطعا بسیاری از محدودیتهای شبکه اینترنت از جمله مباحث امنیتی، احتمال قطعی در حین اجرای درخواست ها، تعداد زیاد کاربران و ... را در نظر نگرفته اند و عملا سیستم در شبکه اینترنت قابل استفاده نخواهد بود.
از طرفی در نرم افزارهای تحت وب فرض می شود که برای هر مشتری یک نسخه جداگانه از نرم افزار و روی سرور خودش نصب خواهد شد. در صورتی که در نرم افزارهای ابری یک نسخه برای همه مشتریان وجود دارد و بسته به معماری نرم افزار ممکن است پایگاه داده های مشتریان متفاوت باشد. بعضی شرکت ها که قبلا نرم افزار تحت وب داشته اند، با کمی تغییر سعی کرده اند آن را به عنوان نرم افزار حسابداری آنلاین ارایه کنند، این شیوه مانند آن است که بخواهید با یک نسخه همه بیماری ها را درمان کنید.
حتی اگر در ظاهر تفاوتی بین نرم افزار تحت وب و یک نرم افزار ابری مشاهده نشود. قطعا در عمل و زیر بار این تفاوت آشکار می شود. ما در نرم افزار حسابداری ابری همه چیز را از ابتدا بر اساس ساختار ابر و ویژگی های مورد انتظار در این بستر طراحی و تولید می کنیم.
شرکت هایی که تصمیم به انتقال حسابداری خود به ابر را دارند، به دلایلی تمایل به اینکار دارند.
مزایای انعطاف پذیری، مقیاس پذیری، صرفه جویی در هزینه، و غیره در مقایسه با نگرانی های در دسترس بودن، مورد توجه قرار می گیرند.
مهم است که ارزیابی کنید که آیا ابر از نظر چشم انداز استراتژیک و عملی مناسب است یا خیر. آیا تقاضای شما برای IT در طول سال متفاوت است؟
آیا هزینه های IT شما بر توانایی شما برای رشد، به عنوان یک کسب و کار موثر است؟ اگر چنین باشد، ممکن است یکی از مزایای حسابداری ابری را که می تواند به راحتی مقیاس پذیر باشد، در نظر بگیرد. شما همچنین باید تنظیمات فعلی فناوری اطلاعات خود را برای درک مزایای انتقال به ابر، به ویژه در زمینه های زیر، ارزیابی کنید: خدمات - امنیت، قابلیت اطمینان و انعطاف پذیری برای کسب و کار شما مهم است؟
آیا راه حل فعلی شما نیازهای شما را برآورده می کند؟ جایی برای پیشرفت وجود دارد؟ چشم انداز فناوری - چقدر تعداد کاربران تجاری وجود دارد؟ توزیع جغرافیایی پایگاه کاربری شما چیست؟ آیا کارکنان شما نیاز به دسترسی از راه دور دارند؟ هزینه - آیا شما با هزینه راه حل محل سکونت خود راضی هستید؟ آیا هزینه های افزایش یا ارتقاء خدمات قابل قبول است؟ سهولت مهاجرت - زمانی که شما آخرین سرمایه گذاری در مخارج سرمایه شدید؟
آیا شما تعهدات قراردادی و فروشنده دارید که مهاجرت را محدود می کنند؟ پاسخ دادن به این سوالات می تواند به درک اینکه آیا ابر مناسب برای کسب و کار شما است کمک می کند.
اولین سوال معمولا پس از معرفی مشتری جدید و فعلی به حسابداری آنلاین این است: "داده ها کجا قرار میگیرند؟" از آنجا که "ابر" یک مکان نامشهود به نظر می رسد ، بسیاری از پیمانکاران ممکن است نگران جایی که داده های آنها در آن قرار دارد شوند. ممکن است شما قبلا در زندگی و کسب و کار خود از خدماتی مانند بانکداری آنلاین استفاده کرده باشید. پول شما به طور مؤثر در ابر قرار می گیرد، تقریبا به عنوان اطلاعاتی ذخیره می شود که از مکان های مختلف قابل دسترسی است. اطلاعات شما در نرم افزار حسابداری ابرآ بر روی سرورهای داخل ایران ذخیره می شوند. بطور کل می توان گفت با اینترنت ملی، شما دسترسی کامل به نرم افزار خود خواهید داشت.
ارزش بزرگ راه حل های مبتنی بر ابر، سرعت آن است که می توان آنها را با استفاده از منابع کم، موارد مورد نیاز مشتری را اجرا کرد. هیچ نیازی به سرور و زیرساخت های سخت افزاری وجود نخواهد داشت و کافیست شما رایانه و یا موبایل خود را متصل به اینترنت داشته باشید. شما حتی می توانید با اینترنت ملی یا اینترانت نیز به نرم افزار خود دسترسی داشته باشد.
مزیت فن آوری مبتنی بر ابر این است که تنها نیاز یک مرورگر سازگار است، یا بسته به اینکه چه برنامه ای ساخته شده است. علاوه بر مرورگرهای تلفن همراه، می توانید از نسخه اندروید تهیه شده استفاده کنید، بطور کل نرم افزارهای فروشگاهی و حسابداری، در مرورگرهای موبایل بهره ور نیستند.
از آنجا که داده ها در ابر ذخیره می شوند، وابسته به یک دستگاه سخت افزاری نیستید و اطلاعات شما همیشه محفوظ است.
شما می توانید به معنای واقعی کلمه یک دستگاه جدید را مورد استفاده قرار بدید، دسترسی به اینترنت را دریافت کنید و هرگز داده های خود را از دست ندهید. همه اطلاعات شما وجود دارد، و شما هرگز مجبور به بازگردانی اطلاعات خود نمی شوید.
راه حل های ابر بستگی به اتصال به اینترنت دارد، بنابراین کاربران باید برنامه های اولیه و گزینه های پشتیبان را پیش بینی کنند. در 99.99 درصد اوقات سرورهای ابری نرم افزار حسابداری قیاس آپ تایم هستند، حال شما باید برای شرایط اضطرار، از اینترنت پشتیبان بهره مند باشید. در صورتی که در یک سازمان از نرم افزار قصد بهره برداری دارید، می توانید از لیسانس قابل نصب نرم افزار بر روی سرورهای سازمان خود استفاده نمایید.
این اغلب واکنش اولیه بسیاری از کاربران پس از تجزیه و تحلیل دقیق راه حل ها می باشد. پس از تجزیه و تحلیل دقیق، مشتریان ما هزینه های صرفه جویی را شناسایی می کنند که معمولا 40 درصد از هزینه های امروز را صرفه جویی می کنند. در نتیجه، حسابداری ابری اغلب ارزان تر از حسابداری سنتی است. یک نرم افزارحسابداری ابری مبتنی بر اشتراک می تواند یک گزینه باشد، که نیاز به سرمایه گذاری نقدی پیشین دارد. خدمات مبتنی بر اشتراک ارائه شرکت ها توانایی شروع به استفاده از فن آوری های جدید در کسب و کار خود را با سرمایه گذاری نقدی پیشین کمتر، و بسیاری از خدمات همچنین انعطاف پذیری بیشتری را فراهم می کند که به راحتی می توان به میزان قابل توجهی افزایش یا کاهش استفاده از خدمات مورد نیاز وابسته باشد، این انعطاف پذیری به شرکت ها کمک می کند تا هزینه های سرمایه گذاری فناوری اطلاعات را در جریان نقدی شرکت کاهش دهند.
به روز رسانی های نرم افزار حسابداری ابری بصورت خودکار انجام می شود، از آنجاییکه راه حل های مبتنی بر ابر معمولا مبتنی بر اشتراک هستند، بایستی براساس روال معمول انتظارات به روزرسانی داشته باشد و ارائه دهنده مسئول به روز رسانی ویژگی ها، پیشرفت ها، امنیت و بهبود عملکرد است. بنابراین معمولا در صورت ارسال اشکلات در نرم افزار، باید منتظر تیم قیاس باشید تا بروزرسانی را در زمان مقرر انجام دهند. در صورتی که قبلا در نرم افزار حضور داشته باشد، به شما پیغام داده می شود که نرم افزار تا مدت زمانی دیگر از دسترس خارج می شود.
در نرم افزارهای حسابداری معمول، به صورت نسخه ویندوزی یا تحت وب از یک شرکت فروشنده خریداری می شود و آن را روی یک کامپیوتر معمولی نصب می کنیم. سپس نرم افزار به صورت روزمره توسط حسابدار یا تیم حسابداری استفاده می شود و هر بار در زمان خروج از نرم افزار backup می گیریم و به صورت معمول آن را روی درایو دیگری در همان کامپیوتر ذخیره می کنیم. در موارد پیشرفته تر آن را روی یک هارد اکسترنال ذخیره می کنیم و تصور می کنیم که همه اطلاعات مالی نزدیک ما و در امنیت کامل است.
اما مواجه شدن با یک سری اتفاقات اجتناب ناپذیر است که اطلاعات شما به خطر می افتد. اگر کیس کامپیوتر مالی از روی میز حسابدار به زمین بیافتد چه می شود؟ اگر به دلیل نوسانات برق هارد کامپیوتر بسوزد چه می شود؟ اگر سیستم در اثر سهل انگاری کاربر در دانلود یک فایل مشکوک ویروسی شود و همه اطلاعات آن پاک یا خراب شود چه می شود؟ اگر آتش سوزی شود؟ اگر کارمند حسابداری به دلیل مشکلاتی سیستم را فرمت کند و برود؟ اگر کامپیوتر سرقت شود؟ و هزار و یک حالت دیگر که نشان می دهد اطلاعات مالی شما نزد خودتان نه تنها امن نیست بلکه با ریسک بسیار بالا نگهداری می شود. ولیکن در نرم افزار حسابداری ابری با موارد اینچنینی مواجه نخواهید بود؛
در نرم افزار حسابداری ابری از همه اطلاعات به صورت روزانه نسخه پشتیبانی تهیه می شود و در هاردهای مجزا از سرورها ذخیره می شود و همچنین امکان ذخیره اطلاعات بصورت خودکار در نرم افار خود دارید. و از همه مهمتر شما از هر نقطه ای در دنیا به اطلاعاتتان بدون محدودیت و مشکلی دسترسی دارید. حال خودتان این دو وضعیت را با هم مقایسه کنید. به نظر شما کدام امن تر است. اینکه اصرار داشته باشید که نزدیک بودن اطلاعات مالی به شما نشان از امنیت بیشتر آن دارد مثل این است که پول خود را به جای بانک درون گاو صندوق شرکت خودتان نگهداری کنید.
در نرم افزار حسابداری ابری قیاس، ما پشتیبان گیری داده ها و خدمات بازیابی اطلاعات را ارائه می دهد. ضمنا شما می توانید در حال حاضر فایل پشتیبان داده خود را تهیه و دانلود نمایید.
مخفف عبارت software as a service نوعی مدل ارائه نرم افزار است، به طوری که نرم افزار و اطلاعات مربوط به آن به طور کامل و یکپارچه روی ابر (cloud) مستقر شده اند.دسترسی کاربران به نرم افزار به کمک یک مرورگر وب امکان پذیر خواهد بود. از نظر هزینه تفاوت هایی در ارائه این مدل نرم افزار برای مصرف کننده وجود دارد.در این مدل ارائه نرم افزار،هزینه ها به صورت ماهانه یا بر حسب میزان استفاده و.... است.
از آنجایی که نرم افزار روی سرور متعلق به ارائه کننده، نگهداری می شود، مصرف کننده نیازی به تهیه سخت افزار برای استقرار نرم افزار ندارد.همچنین هزینه های نصب، تعمیرات ،نگهداری ،بروزرسانی و... نیز در این مدل برای مصرف کننده وجود ندارد.
SaaS در فارسی"نرم افزار به عنوان سرویس" یا "اجاره نرم افزار" گفته می شود. در حال حاضر در کسب و کارهای بسیاری معمول گشته است که برای مهیا نمودن نرم افزار های مورد نیاز خود از مدل SaaS استفاده نمایند. به طور مثال نمونه هایی از نرم افزارهایی که به صورت SaaS ارائه می گردند شامل سیستم های حسابداری (accounting) سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM) یا (customer relationship management) مدیریت منابع انسانی(HRM) و... است. همه شرکت های بزرگ نرم افزاری مانند مایکروسافت، اوراکل، آی بی ام و ... نیز در این زمینه در حال فعالیت هستند.
این مدل SaaS به عنوان موج آینده صنعت نرم افزار شناخته شده است. فعالان صنعت نرم افزار بر این باورند که نرم افزارهای مبتنی بر کامپیوترهای شخصی و محلی منسوخ شده اند و زمان آن فرا رسیده است تا مصرف کنندگان نرم افزار به سمت SaaS مهاجرت کنند.
امنیت یکی از پرطرفدارترین موضوعات در مورد نرم افزار حسابداری ابری می باشد نرم افزارحسابداری ابری قیاس دارای چندین لایه امنیتی برای محافظت از داده ها است، نرم افزار های مبتنی بر ابر باید دارای استانداردهای امنیتی بالا باشد.
هیچکس نمی تواند بدون اجازه صریح شرکت شما به اطلاعات شرکتتان دسترسی داشته باشد. داده های شما بر اساس یک زمان واقعی بواسطه یک پشتیبان تهیه پشتیبان ایمن می شود. همچنین منبع تغذیه این تاسیسات تا ژنراتورهای پشتیبان به منظور محافظت در برابر خرابی های برق متصل می شود.
گزینه های زیادی برای انتقال داده های حسابداری به ابر وجود دارد و بیشتر به استراتژی کسب و کار و ابر شما بستگی دارد. شما می توانید به آرامی اطلاعات حسابداری موجود خود را به نرم افزار حساباداری ابر و یا فقط در یک مرحله منتقل کنید. همچنین از قابلیت هایی نظیر ورود از اکسل اطلاعات پایه مانند اطلاعات اشخاص، کالاها بهره ببرید. این قابلیت ها در نرم افزار حسابداری آنلاین ابرآ وجود دارد.
خیر، تنها محدودیت شما پس از انتخاب طرح مورد نظر شما که محدودیت ها را مطرح کرده، با هیچ محدودیتی در نرم افزار مواجه نمی شوید تنها محدودیت موجود مدت زمان است آنهم زمانیکه که شما براساس نیاز خود خریداری می کنید و تعداد کاربر که در صورت نیاز می توانید کاربر اضافه کنید و هزینه دسترسی کاربر اضافه را پرداخت نمایید. طرح ها بر اساس تعداد اسناد قابل صدور و همچنین افزونه های اضافه دسته بندی شده اند.
خیر، نرم افزار حسابداری ابری قیاس یک سرویس ابری است و بر روی سرورهای شرکت افرانت در ایران میزبانی می شود.
خیر، حسابداری ابری قیاس یک سرویس ابری است و بر روی سرورهای شرکت افرانت در ایران میزبانی می شود. برای حفظ امنیت، بروزرسانی و مدیریت بهینه، سامانه صرفاً از طریق سرور اختصاصی قیاس در دسترس می باشد، و امکان نصب آن بر روی سرور اختصاصی مشتری مقدور نیست.
ولی شما می توانید لیسانس نرم افزار را تهیه نمایید و بر روی یکی از سرویس های سرور اختصاصی یا ابری خود افرانت نصب و اجرا کنید.
فقط یک دستگاه متصل به اینترنت! و باز کردن وب سایت https://web.gheyas.com با یک مرورگر وب. رایانه، موبایل، تبلت ...
بله، هیچ محدودیتی در این باره وجود ندارد، و تمام کاربران شما میتوانند در هر زمانی وارد سیستم شده و تغییرات خود را اعمال کنند. دقت نمایید، طرح خریداری شما دارای تعداد کاربران همزمان می باشد، به عنوان مثال اگر شما مجموعا 3 کاربر همزمان خریداری کرده باشید، می توانید نا محدود کاربر تعریف نمایید، ولی تنها 3 کاربر از آنها می توانند وارد نرم افزار شده و از آن استفاده نمایند.
با نرم افزار حسابداری آنلاین ابرآ شما نیازی به خروجی گرفتن از اطلاعات خود ندارید، از آنجایی که حسابداری ابری بر روی بستر اینترنت در دسترس است، کافیست که حسابدار خود را به سایت قیاس دعوت کنید. اگرچه شما میتوانید از گزارش های خود خروجی PDF تهیه کنید، و آنها را برای حسابدار خود ارسال نمایید. حسابداری ابری قیاس این قابلیت را در اختیار شما می گذارد تا هر تعداد کاربر که میخواهید به کسب و کار خود دعوت کنید تا اطلاعات شما را در هر زمان مشاهده کنند. بعنوان سازنده کسب و کار، شما تعیین میکنید که چه کسانی و به چه میزان به اطلاعات شما دسترسی داشته باشند.
خیر، تمام اطلاعات مالی و حسابداری شما ایمن، و رمزنگاری شده است و صرفاً توسط خود شما و کاربرانی که شما تعریف می کنید قابل مشاهده اند و کارکنان قیاس به هیچ وجه به اطلاعات مالی و حسابداری شما دسترسی نداشته و قادر به دیدن آنها نیستند مگر اینکه خود شما اطلاعات ورود به نرم افزار را در اختیار آن ها قراردهید.
صدور اسناد حسابداری، تعاریف تفصیل ها (مراکز هزینه و پروژه)، تعاریف سرفصل ها (گروه، کل، معین)، گزارشات ریز از تفصیل به گروه و بالعکس و تفصیل شناور – برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید
بله، شما می توانید محصولات تخصصی اصناف را مورد استفاده قراردهید، در حال حاضر پایگاه داده اختصاصی در فضای ابری به مشتریان ارائه شده است و در صورتی شما لایسنس نرم افزار را تهیه کرده باشید، می توانید از واحد پشتیبانی درخواست پایگاه داده صنفی خود را دریافت نمایید، لیست اصناف را در اینجا مشاهده نمایید.
بصورت کلی خدمات پشتیبانی بصورت متمرکز در دفتر تهران انجام می شود ولی خدمات حضوری توسط نمایندگان در شهرستان ها و بعضا در تهران نیز انجام می شود.
بله، در سایت مجموعه قیاس لیست کامل نمایندگان موجود است.
خیر، ماژول ها از پیش طراحی شده است و بصورت پکیج در اختیار مشتریان قرار می گیرد ولی پذیرای پیشنهاد ارتقاء هستیم.
برند قیاس و سری نرم افزارهای مالی، صنعتی و حسابداری قیاس محصول شرکت نرم افزاری راهکار نوین سیاق میباشد.
بله، شما می توانید دریافت های مربوط به هر فاکتور را، پس از تایید فاکتور، در صفحه مشاهده فاکتور درج و ثبت کنید و بدین صورت دریافت ها و مبلغ باقیمانده هر فاکتور مشخص می شود. همچنین برای هر فاکتور شما می توانید تاریخ سررسید تعیین کنید.